Beratungsstelle Frauennotruf
im Landkreis Starnberg

Skip to content

Qendër këshillimi për gratë në rrethin e Starnberg

Ne këshillojmë gratë e prekura nga dhuna dhe fëmijët e tyre. Ne këshillojmë të afërmit, kujdestarët, ndihmësit privatë dhe profesionalë.

Këshillat janë konfidenciale, falas dhe, nëse dëshironi, anonime.

Ne mund ta shtojmë këtë gjuhë përmes interpretimit telefonik.

Nëse jeni në rrezik, thirrni policinë në numrin 110.

Nëse nuk mund të na kontaktoni, ju lutemi kontaktoni në linjën e ndihmës “Gewalt gegen Frauen” (“Dhuna ndaj grave”) në

08000 116 016.

Aty do të merrni mbështetje falas 365 ditë në vit, gjatë gjithë kohës, në mënyrë anonime, në disa gjuhë dhe pa pengesa.

Skip to content